torstai 26. helmikuuta 2015

Ekat pentutreffit!


Rusinana autossa :3
Tänään (lue: eilen) päästiin vihdoin Lemmikkiaseman pentutreffeille! Voi pojat, että oli menoa ja meininkiä! Harmi ettei tullut otettua yhtään kuvia! Tosin, ei niistä viilettävistä hauveleista olisi varmaan kuvia saanutkaan.. Veera ujosteli hirveästi muita pentuja kohtaan, mutta hyllyjen alle eksyneet koiranruokanappulat kiinnostivat sitten sitäkin enemmän - herkkuosastosta puhumattakaan! 

Kakara hukkasi tietysti korvansa täysin, ja sain juosta sen perässä jatkuvasti vahtimassa ettei se syönyt myynnissä olevia alahyllyjen herkkuja. Huoh.

Tuli taas hirmu epäonnistunut olo - ihan kuin päivittäisestä luoksetulotreenistä ei olisi ollut lainkaan hyötyä. Mutta tulihan se Veera kutsusta välillä, eli ei sentään ihan nollapisteessä olla. Tuntui kieltämättä tosi hölmöltä huudella Veeraa vähän väliä, kaikki varmaan ajatteli että onpas siinä tottelematon/kouluttamaton pentu, kun on jatkuvasti "pahanteossa".. Muiden pennut kuitenkin leikki keskenään, ei niillä tuntunut olevan aikaa ruuan metsästämiseen..

Ensi kerralla (jos sellaista edes tulee) syötän tuon ennen treffejä niin täyteen ettei se jaksa edes ajatella ruokaa! Buahahaa!



Asiasta toiseen. Blogi on ollut hyvin hiljainen, sillä mekin ollaan elelty hyvin hiljakseen. Aika on yksinkertaisesti ollut tosi kortilla, eikä treenailuun ole jäänyt kummemmin aikaa. Opiskelutuokiot ovat rajoittuneet lähinnä pissalenkeille, eikä sisällä olla harjoiteltu juuri mitään. Pari positiivista juttua siitä huolimatta; Veera kuuntelee ja keskittyy ulkonakin tosi hienosti, pienet häiriötekijät jää täysin unholaan. Tyttö on lisäksi oppinut rauhoittumaan sisällä hyvin, vaikka ei tehtäisi mitään ihmeellistä pariin päivään. Vielä muutama viikko sitten Veera oli hyvinkin rauhaton, jos tekemistä ei ollut riittävästi. Ja hyper-vire jäi helposti päälle kiihdyttävän toiminnan jälkeen. Olen ilmeisesti hyvä laiskottelun opettaja! Heh.


Alla videopätkä koske-käskyn harjoittelusta:
Psst! Huomatkaa miten hienosti Veera on häiriintymättä ympärillä häärivistä kissoista ja Tirpasta!




Tänään eilen otin sitten asiakseni harjoitella muutamaa juttua ihan sisätiloissakin. Kerrattiin tuttuja istu-, maate-, koske- ja viereen-komentoja, sillä edellisistä harkoista on jo aikaa. Harjoiteltiin myös ihan uutta ylös-käskyä. Tämä siitä syystä, että halusin saada jonkunlaisen kuvanräpöstyksen jossa Veera seisoo - edes jollain ilveellä. Veeralla on nyt niin hyvin hallussa nuo istu- ja viereen-komennot, että se tarjoaa niitä joka välissä, jos jotain muuta käskyä ei anneta. Fiksu tyttö, mutta eih..

Tässä kuva, jossa pentu ei näytä joko a) dromedaarilta tai b) saksanpaimenkoiralta asentonsa vuoksi.


Veewu 14vko


Vielä loppukevennys, ettei vaan jää postaus turhan tyhjäksi! Näiden kuvien myötä, moikka moi!

Veera kävi ensimmäistä kertaa kokovartalopesulla! Voi miten säälittävä pieni olento siitä kuoriutuikaan märän turkin alta! Hih!






2 kommenttia: