torstai 26. maaliskuuta 2015

K U V I A

Tänään sain harvinaisen inspiraation, ja pakkasin Veeran lisäksi lenkille mukaan kameran. Tässä onnistuneimmat otokset! :)

Veera 4kk









On se niin hurmaava pönttö ♥ Käytiin tunnin lenkki, vaikka olin varustautunut aivan liian kevyesti kylmään viimaan. Työstettiin hiukan Veeran pelkoja, eli käveltiin ison ja vilkkaan tien viertä alkumatkasta kuvien ottamisen jälkeen. Vähän Veera luimisteli liikenteen melulle ja pari kertaa se pakeni jalkojeni taakse häntä koipien välissä, kun rekka meni ohi. Onneksi Veera palautuu tosi nopeasti, ja kykenee keskittymään oleelliseen heti pelästymisen jälkeen. 
Kokeilin hieman riskillä ottaa muutaman "väliin"-harjoituksen. Väliin-käsky tarkoittaa siis ihmisen jalkojen väliin tulemista, ja siinä liikkumista eri suuntiin. Ollaan treenattu kyseistä toimintoa vain muutaman kerran sisällä, ja nyt kokeilin sitä vilkkaan tien vieressä.. Hyvin meni! Veera keskittyi ja osasi!

Kun oltiin päästy etäämmälle isosta tiestä, päästiin ohittamaan ihmisiä. Huh, se on edelleen vaikeaa.. Veera pöhisee ja vetää ihmisten luokse, mutta ei enää sentään vingu, hypi ja riuhdo. Kontaktikin palautuu huomattavasti nopeammin, kuin aiemmin. Lisää treeniä siis.
Pysähdyttiin sitten Veeran kanssa läheisen uimahallin viereen. Parkkipaikalla lorvaili äänekäs porukka teinipoikia, joten koin tilaisuuteni tulleen. Istutin Veeran kävelytien viereen, ja sidoin flexin viereiseen penkkiin. Kävelin vähän kauemmas, odotin. Tulin takaisin koiran luo ja palkkasin. Useita toistoja eri etäisyyksiltä ja eri pituisilla odotusajoilla. Veera seurasi erittäin kiinnostuneena poikia, liikennettä ja muita loitommalla kulkevia ihmisiä. Kontaktia piti pyytää monesti, ennen kun lähdin palaamaan koiran luokse. Mutta sentään pysyi paikallaan, jos ei lasketa kertaa kun Veera "hukkasi" minut roskiksen taakse ja nousi etsiäkseen minua.

Kotiin päin tultiin metsän läpi, ja annoin Veeran viilettää flexin pituudelta. Usein se palasi luokse häntä heiluen, ja jäi välillä viereen kävelemään. On se niin ihana pentu! :)


1 kommentti: