keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Blogin uusi suunta!

Veeran oma blogi ei aikanaan ottanut oikein tuulta alleen, sillä en ole koskaan oppinut päivittämään tiheään tahtiin koira-arjen iloja ja suruja. Yleensä tulee kirjoitettua kerralla enemmän, ja se taas johtaa siihen ettei enää muista mitä kaikkea on tapahtunut. Etenkin ne pienet, mutta pitkällä tähtäimellä tärkeät asiat, tuppaa unohtumaan.

Nyt viime aikoina, kun elämäni koirien parissa on mullintunut monella tapaa, on tullut jälleen kutkutus blogin kirjoittamisesta. Ajattelin siis kokeilla, miten bloggaaminen lähtisi käyntiin aivan uudenlaisella kokoonpanolla.
Blogi säilyttää edelleen vanhan nimensä, Matka menneisyyteen, joka kuvaa henkistä matkaa unelmien alkulähteille - niihin hetkiin, kun ensimmäistä kertaa aloin haaveilla omasta bordercolliesta. Unelman tultua toteen on tullut tottakai uusia unelmia, ja yritän lähestyä niitä samalla intohimolla kuin Veerankin kohdalla tein. Jokainen koirayksilö on tavallaan paras ja täydellisin, niiden erilaiset ominaisuudet opettavat valtavasti erilaisia asioita ja tekevät elämästä kiinnostavaa.


Viimeksi kun olen tänne kirjoitellut, Veera oli aivan pieni pentu, ja minulla oli vielä Tirppa-mummeli arkeani piristämässä. Tirpan poismenosta on jo yli kolme vuotta, ja sen jälkeen elämääni on tullut laumallinen uusia koiraystäviä. Ne rikastuttavat elämää hurjan monella tavalla, ja olen oppinut todella paljon uutta vain muutamassa vuodessa. Siksi haluaisin ryhtyä jakamaan tietoani ja kokemuksiani koirien parissa.

Tästä blogista tuskin tulee mitään treeniblogia tai päivittäin aktiivista päiväkirjaa, mutta pyrin kirjoittamaan kohtuullisen usein oman lauman kuulumisia, treenijuttuja sekä koira-aiheisia asiapostauksia. Toiveitakin saa esittää, jos jokin tietty asia vaikkapa meidän laumassa kiinnostaa!

Nyt alkuun nikkaroin hieman ulkoasua uuteen kuosiin, ja ryhdyn sitten miettimään kirjoitettavia aiheita. 

Syksyiset terveiset meidän laumalta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti